Diari Més

Societat

Els voluntaris de ”la Caixa” han atès més de 9.200 persones en situació de vulnerabilitat a la província el 2016

El passat cap de setmana es va celebrar la IV Trobada de Delegats de Voluntaris de "la Caixa", on es van impulsar diverses iniciatives

Jaume Giró amb alguns dels nens atesos pels voluntaris de

Els voluntaris de ”la Caixa” han atès més de 9.200 persones en situació de vulnerabilitat a la província el 2016Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des del començament de 2016 els voluntaris de l’Obra Social “La Caixa” han atès més de 9.200 persones en situació de vulnerabilitat a la província. El projecte, que ja fa onze anys que aposta pel voluntariat entre els seus treballadors, compta amb 436 persones a la província que participen en 88 activitats solidàries amb col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Els delegats dels voluntaris repartits per tot l'Estat es van reunir aquest cap de setmana en la IV Trobada de Delegats de Voluntaris de “la Caixa” celebrada a Toledo, en la qual més de 8.900 persones van col·laborar en aquestes accions altruistes. En la trobada van dur a terme activitats variades per fomentar la cohesió, la transmissió de valors, la solidaritat, la participació, la responsabilitat, el compromís i la consciència social.

Entre les iniciatives impulsades es troben la promoció de l’esport i la cultura entre la infància en risc d’exclusió social o amb discapacitat; el suport a menors hospitalitzats i les seves famílies; accions solidàries a favor de les persones en situació de pobresa, com ara recollides d’aliments; el voluntariat internacional; la reinserció social de col·lectius que es troben en circumstàncies difícils, i les accions de protecció i manteniment del medi ambient, entre d’altres.

tracking