Diari Més

Successos

Absolen sis acusats de prostituir brasileres a Torredembarra

La fiscalia demanava vuit anys de presó per un delicte contra els drets dels treballadors i vint més per cinc delictes de determinació a la prostitució

Imatge de la sala de vistes de la secció quarta de l'Audiència Provincial on va tenir lloc el judici.

El semen i el telèfon 112, claus per desmuntar una violacióMoisés Peñalver

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Tarragona ha absolt aquest dijous a la mateixa sala els sis acusats -tres homes i tres dones- de prostituir noies brasileres al club Lapsus de Torredembarra. El judici es va iniciar el passat dimarts, tal com avançava Diari Més.La decisió s’ha produït després que la sala hagi descartat, per un defecte de gravació, les declaracions testificals preconstituïdes de les víctimes i pel fet que, en el judici oral, cap testimoni hagi pogut confirmar els delictes que s’atribuïen als acusats.

La sala ha dictat sentència in voce d'absolució per a uns fets que es remunten al 2010 i pels quals la fiscalia demanava vuit anys de presó per un delicte contra els drets dels treballadors i vint més per cinc delictes de determinació a la prostitució. Als ara absolts se'ls acusava d'haver atret noies brasileres a Espanya amb la promesa d'una feina, pagar-los el viatge i una vegada al país, haver-les obligat a prostituir-se per pagar les despeses.

Un operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional a finals del 2010 va identificar 21 joves que es prostituïen al club, vuit havien entrat il·legalment al país i quatre d'elles són testimonis protegits. Segons la investigació, que va trobar quaderns de comptabilitat i d'altres proves, les joves havien de pagar una comissió de 12 euros per cada servei sexual en concepte d'ús de l'habitació del club i als registres, van trobar més de 30.000 euros amagats a tres habitatges.

tracking