Diari Més

Una espurna causa un ensurt a les festes del Morell

Durant la cercavila del seguici una persiana en un pis ha començat a fumejar sense causar danys destacables

Imatge d'arxiu d'una persiana afectada per una espurna

Una espurna causa un ensurt a les festes del MorellCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les festes del Morell han deixat un ensurt durant la cercavila del seguici d’aquest diumenge al migdia. En un dels carrers pels que passava la comitiva, una finestra d’un pis baix ha començat a fumejar abundantment quan ha passat el drac dels diables de la localitat.

Una espurna de l’element de foc ha anat a parar a una persiana que ha començat a cremar originant una columna fosca de fum. Fonts de l’Ajuntament del Morell han reconegut a aquest diari que, malgrat avisar del pas del drac i els diables, «els veïns de la casa no havien fet cas de les recomanacions» del consistori. Com que la finestra no estava del tot tancada, «també s’ha encès un matalàs que hi havia a la sala».

Per sort tot ha quedat en un ensurt ja que no s’ha originat cap incendi important i només ha destacat la columna de fum causada per la combustió de la persiana. El cotxe dels Bombers que seguia el seguici s’ha encarregat d’apagar la petita flama i, posteriorment, una dotació n’ha fet el control i avaluació. Des del consistori han volgut remarcar la «ràpida actuació dels veïns i dels serveis d’emergència que seguien la rua».

tracking