Diari Més

Successos

Dos cavalls morts i una dona ferida lleu en un accident de trànsit a Cambrils

Els animals van sorprendre la conductora quan caminaven pel mig de la calçada, i aquesta no va poder evitar l'impacte

Els cavalls a la calçada.

Dos cavalls morts i una dona ferida lleu en un accident de trànsit a CambrilsPolicia Local de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos cavalls van ser els protagonistes d'un accident de trànsit aquest passat dimecres al vespre a Cambrils. Els fets van tenir lloc quan un vehicle es va veure sorprès pels dos animals, que es trobaven al mig de la calçada, mentre circulava per la N-340 a prop de l'entrada de la urbanització El Dorado, al quilòmetre 1.1142, quan ja era fosc, al voltant de tres quarts de vuit del vespre.

Un dels dos animals, a causa de l'impacte, va resultar mort, i la conductora del vehicle va ser ferida lleu i va haver de rebre atencions mèdiques per part del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). El segon animal no va morir al moment de l'accident i la Policia Local, traslladada al lloc dels fets, va iniciar les gestions perquè un veterinari atengués el mamífer. Finalment, però, el cavall va morir poc després, ja que estava ferit greu.

Tot indicaria que els cavalls es van escapar del recinte on estaven tancats. Mentre es realitzaven els tràmits per retirar els animals de la via, el propietari es va personar al lloc dels fets i va reconèixer que els cavalls eren seus. Els dos animals van haver de ser retirats amb un camió ploma, i es van traslladar fins a la finca del propietari. El vehicle accidentat, un Renault Megane, també es va retirar de la calçada amb grua, de manera que la circulació per la via en els dos sentits va romandre tallada al voltant d'una hora, restablint-se a les 21:03 hores de la nit.

L'estat del vehicle després de l'impacte.

Dos cavalls morts i una dona ferida lleu en un accident de trànsit a CambrilsPolicia Local de Salou

tracking