Diari Més

Successos

Denuncien un reusenc i un calafellenc per jugar a pòquer il·legalment

Feien apostes amb fitxes bescanviables d’1, 2, 50 i 200 euros

Cinc persones van ser enxampades 'in fraganti' jugant a una partida de pòquer il·legal en un bar de Vilanova i la Geltrú.

Denuncien un reusenc i un calafellenc per jugar a pòquer il·legalmentACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han denunciat a la Direcció General de Tributs i Joc un veí de Reus, un veí de Calafell i tres veïns de Vilanova i la Geltrú per jugar auna partida de pòquer il·legal en un bar de Vilanova i la Geltrú, on es feien apostes amb fitxes bescanviables d’1, 2, 50 i 200 euros. Segons fonts policials, els fets van tenir lloc dissabte passat al voltant de dos quarts de deu de la nit quan en el decurs d’una inspecció policial a l’establiment van enxampar ‘in fraganti’ els jugadors, d'entre 29 i 31 anys, amb les cartes i les fitxes per fer apostes sobre una taula de billar en la modalitat Texas Holden. El propietari del local també ha estat denunciat per permetre el joc. Les sancions poden arribar a un màxim de 30.000 euros per als jugadors i de 600.000 per l’amo de l’establiment, segons la Llei Reguladora del règim sancionador del joc.

Un cop identificats els jugadors i tots els presents a la partida, es va comprovar que tres dels cinc homes denunciats tenien antecedents policials per delictes patrimonials i contra la salut pública comesos al Garraf.

tracking