Diari Més

turisme

Salou preveu incrementar la seva demanda turística de cara al 2017

La capital de la Costa Daurada ha mantingut reunions amb diversos turoperadors en la fira World Travel Market de Londres

Salou, encapçalat per l'alcalde Pere Granados, ha estat present a la fira turística

Salou preveu incrementar la seva demanda turística de cara al 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou ha estat present aquests darrers dies en la Word Travel Market (WTM) de Londres, una de les majors fires turístiques del món. En aquest esdeveniment la Capital de la Costa Daurada ha tingut contactes amb turoperadors de diferents països en els qual ha pogut constatar «una clara tendència d’increment de demanda de Salou de cara al proper any», segons ha afirmat l’alcalde Pere Granados, que ha afegit que «les perspectives apunten a una bona direcció».

La delegació, encapçalada per Granados, acompanyat del regidor de Turisme, Benet Preses i del director gerent del Patronat, Juan Carlos Capilla, ha mantingut reunions amb turoperadors de països com Regne unit, França o Irlanda. L’alcalde ha afirmat que el britànic i l’irlandès «són uns mercats que aniran a l’alça» per la qual cosa hi estan «treballant específicament per reforçar les puntes de temporada». De fet, segons dades de l’Observatori d’Estudis Turístics els mercats britànics i irlandesos en aquesta temporada 2016 han superat el 22% del turisme que ha rebut Salou, essent el primer visitant estranger superant dades del 2015. També han mantingut reunions amb empreses rellevants del sector com Thomas Cook, Budget Travel o amb el director de l’Oficina espanyola de Turisme a Londres.

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha afirmat que «els indicadors fan preveure una bona temporada d’estiu 2017 junt amb la millora una perspectiva d’increment de la connectivitat, amb més vols fins a l’aeroport de Reus». Tot i la incògnita sobre la situació econòmica del país, segons Presas, «es donen unes condicions econòmiques favorables per a la bona marxa de la venda de paquets turístics».

tracking