Diari Més

Ensenyament

La URV aposta per captar més alumnat estranger davant la disminució d'alumnes de grau

El Consell de Govern flexibilitza la normativa de les dobles titulacions internacionals

Pla mig del rector de la URV, Josep Anton Ferré, en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Govern del 27 d'octubre del 2016

estranger, grau, URV, alumne, matrícula, normativa, estudiant, màsterACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha començat el curs 2016-2017 amb un centenar menys d’estudiants de grau i una setantena més d’alumnes de màster, amb un total d’11.376 i 1.270 matriculats, respectivament. El rector de la URV, Josep Anton Ferré, ha reconegut una lleugera tendència a la reducció d’alumnes de grau, però en conjunt ha fet una valoració positiva de la demanda.

Ferré s’ha mostrat partidari de replantejar algunes ofertes amb poca demanda a mig termini i de captar més alumnat estranger, que ara només representa el 7% en els graus i el 24% en els màsters. De fet, aquest dijous el Consell de Govern de la URV ha avalat un marc més flexible en l’àmbit de les dobles titulacions internacionals per permetre que més estudiants estrangers optin per acabar els seus estudis a la URV.

Pel que fa als resultats acadèmics, el rector ha subratllat que, dels gairebé 2.000 alumnes que es van titular el curs passat, dos de cada tres ho van fer en el temps previst.

tracking