Diari Més

En marxa les obres de millora dels camins d'accés a la platja Llarga

També es faran diverses accions per anul·lar els camins que no es consideren aptes pel pas

Salou farà un seguit d'actuacions que milloraran els camins que porten cap a la platja Llarga.

En marxa les obres de millora dels camins d'accés a la platja LlargaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou ha iniciat les obres d’adequació i senyalització dels camins d’accés a la platja Llarga. En els darrers anys s’han diversificat les baixades amb la creació de camins drecera i la continuació de camins que quedaven tallats. Aquesta actuació té la finalitat d’adequar i consolidar els camins que consideren que milloraran els accessos. També es faran diverses accions per anul·lar els camins que no es consideren aptes pel pas per la seva perillositat o perquè creen escòrrecs que malmeten altres zones.

Per altra banda, també es col·locarà una nova senyalització en els camins a causa de la gran diversitat d’accessos, així com en les zones de descansa sense sortida. També es senyalitzaran els punts concrets dels camins en què sembla que es pot baixar a la platja però realment només permeten pujar al c/Vendrell.

Alhora s’ampliaran alguns camins i es realitzaran treballs de desbrossament, es crearan més de 60 graons de formigó per tal de facilitar l’accés a la platja, s’obriran 2 passos a murs baixos ja existents i es crearan passamans de protecció que milloraran les condicions d’utilització d’aquests passos esglaonats. L’import d’aquesta actuació, que es preveu que tingui una durada d’un mes, suma un total de 17.750,62 euros.

tracking