Diari Més

Motor

Carreteres tallades del Baix Camp i el Priorat pel Rally Costa Daurada Legend 2016

Salou també es veurà afectat per un petit tram del Rally

La presentació de l'esdeveniment ha tingut lloc aquest dimarts a Salou.

150 quilòmetres cronometrats de recorregut en el Rally Costa Daurada Legend 2016Rally Costa Daurada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rally Costa Daurada Legend 2016, que arriba al Camp de Tarragona aquest divendres i dissabte, afectarà la circulació d'algunes de les carreteres de la zona. Les vies que es veuran més afectades són les del Baix Camp, el Priorat i Salou, que alberga una petita etapa del Rally.

Tal com explica l'organització del Rally, les vies es tallaran una hora i mitja abans de l'inici de cada etapa. I afegeixen que «sobretot, per raons de seguretat, fins que no passi el 'cotxe escombra' o ho comuniqui un oficial del Rally la carretera no s'obrirà, encara que ja hagi passat l'últim cotxe». Els horaris es poden consultar a través d'aquest enllaç.

De moment fins a 82 vehicles s'han inscrit a l'esdeveniment, que donarà el tret de sortida aquest divendres a les 5 de la tarda a Salou, tot i que el primer tram de cursa no serà fins a Vilaplana, al Baix Camp.El recorregut cronometrat comptarà amb 150 quilòmetres, mentre que la distància total serà de 550 quilòmetres, tot dividit en 15 trams de carretera tancada. El Rally finalitzarà dissabte 29, i l'entrega de premis serà el mateix dissabte a les 8 del vespre, davant el Patronat de Turisme del municipi.

tracking