Diari Més

Sanitat

La Dra. Paola Pasquali presidirà la Societat Internacional de Teledermatologia

La Coordinadora del Servei de Dermatologia del Pius Hospital de Valls ostentarà el càrrec els propers 2017 i 2018

La Dra. Paola Pasquali, Coordinadora del Servei de Dermatologia del Pius Hospital de Valls

La Dra. Paola Pasquali presidirà la Societat Internacional de TeledermatologiaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Coordinadora del Servei de Dermatologia del Pius Hospital de Valls, la Dra. Paola Pasquali, serà la presidenta de la Societat Internacional de Teledermatologia en els propers anys 2017 i 2018. La decisió d’atorgar a Pasquali aquest càrrec es va prendre en el marc del 6é Congrés mundial de Teledermatologia, celebrat a Londres els passats 15 i 15 d’octubre.

La Dra. Pasquali ha liderat la teledermatologia a l’Alt Camp i Conca de Barberà amb les més de 1000 teleconsultes anuals que es realitzen al Pius Hospital de Valls amb resultats excel·lents. Aquesta actuació es va distingir al Pla de Salut en les millors pràctiques de l'Observatori d'Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya.

La Coordinadora del Servei de Dermatologia del Pius Hospital de Vallstambé és editora de dos llibres de referència internacional en dermatologia: Cryosurgery, a Practical Manual i Skin Cancer, a Practical Approach. També és una conferenciant habitual en els congressos de la European Academy of Dermatology and Venerology (EADV), de l'Acadèmia Americana de Dermatologia (AAD) i del Col·legi Iberoamericà de Dermatologia (CILAD).

tracking