Diari Més

Ensenyament

El Campus de Turisme de la CETT premia els treballs de recerca de dues estudiants de Flix i Tarragona

Els premiats han rebut una part del cost dels estudis universitaris

Menjar fora de casa sent celíac

Menjar fora de casa sent celíacCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Montserrat Ferrús, de l’Institut de Flix i amb el projecte titulat 'La toponímia asconenca en l’obra de Carmel Biarnés i Andreu Carranza. Proposta de rutes literàries', i Anna Daniel, de la Salle de Tarragona i amb 'Una vida sense gluten a Tarragona', han rebut el segon i tercer premi respectivament que la Fundació Gaspar Espuña-CETT atorga als treballs de recerca de Batxillerat de Catalunya de l'àmbit del turisme, l'hoteleria i la gastronomia.

El treball de la tarragonina ha estat dut a la pràctica amb una guia de restaurants i una aplicació de mòbil dels establiments de Tarragona que ofereixen una carta amb plats sense gluten.

En aquesta edició s'han premiat fins a 35 treballs. La primera posició ha estat pel lleidatà Miquel Àngel Pérez, de l’Institut Samuel Gili Gayà, pel seu treball 'Vi de tina de pedra seca. Un vi extremadament català'.

Sota el lema 'Guanya’t la carrera amb el treball de recerca' els alumnes guardonats han rebut una part del cost dels estudis universitaris; el professor o tutor del treball de recerca, una càmera digital i el centre educatiu, un val de 300 euros per a material didàctic.

tracking