Diari Més

La pluja i el fangar posen punt final a la 'rave' de Querol

El mal temps frustra una festa il·legal iniciada el cap de setmana

Imatge general de vehicles aparcats i alguns assistents a la 'rave' organitzada a Querol (Alt Camp), en una imatge feta pública el 10 d'octubre del 2016

festa, jove, concert, camp, cotxe, il·legal, Querol, rave, vehicle, músicaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 'rave' de Querol es dóna per acabada. El mal temps ha frustrat aquesta festa il·legal muntada en un camp de conreu dins d'una zona boscosa, en espai protegit, que tenia ben preocupats els veïns d'aquest poble de l'Alt Camp.

Mossos i Agents Rurals han anat fent vigilància a la zona des que els joves van arribar, la nit de dissabte a diumenge, si bé no s'ha donat cap incident. Els organitzadors pretenien que durés més dies, però les pluges i el fangar als camins ho han truncat.

Els participants -més d'un centenar, segons veïns de Querol-, han marxat al llarg d'aquest dilluns al matí, mentre que uns pocs vehicles, bàsicament algun camió i unes furgonetes, atrapades pel fang, han requerit de més temps i ajudaper sortir.

Un turisme, atrapat al fang, travessat en un camí d'accés a la festa 'rave' d'aquest cap de setmana a Querol (Alt Camp), en una imatge del 10 d'octubre del 2016

Querol, vehicle, festa, il·legal, concert, música, rave, cotxe, jove, camp, fangACN

tracking