Diari Més

Música

Els Catarres, Auxili i Green Valley celebren el cinquè aniversari del Grup Jóvens de Vilaplana

Els Catarres realitzaran l'últim concert a la demarcació abans de separar-se

Green Valley serà el plat fort de la nit.

Els Catarres, Auxili i Green Valley celebren el cinquè aniversari del Grup Jóvens de VilaplanaFlow Freaks

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Catarres, Green Valley,Auxili i el Dj OGT. Aquest és el cartell de luxe que es podrà veure i escoltar aVilaplanaaquestdimarts a la nit. El Grup Jóvens de Vilaplana celebra el seu cinquè aniversari amb aquest doble concert. Per una banda, Els Catarres realitzaran l'última actuació a la demarcació de Tarragona abans de separar-secom a grup a partir de les 10 de la nit.

Un cop acabada aquesta actuació, tindrà lloc el Concert Jove a partir de les 23.59 hores de la nit. Auxili, el grupde reggae,ska, i alguns tocs de rap procedentd'Ontinyent presentaran el seu àlbum Instants Cremant.

Després serà el torn de Green Valley. Amb el seu reggae i dancehall, el grup mig barceloní i mig alabès cantaran els temes del nou àlbum Ahora, a més dels himnes que han fet la banda coneguda per arreu del territori espanyol.

El DJ OGT serà l'encarregat de posar punt i final a la nit, amb les seves remescles dels temes més populars de grups com La Raíz, Obrint Pas o la Gossa Sorda, entre molts d'altres.

Els interessats a assistir a l'esdeveniment musical poden comprar dos tipus d'entrada. Per una banda, la que inclou només el concert de Catarres, per un preu de 8 euros anticipadament al Bar Casal Vilaplanenc, i per 8,5 euros a Discos Qui'k, a Reus. Per altra banda, l'opció de només Concert Jove, amb un preu anticipat de 6 euros al Casal i de 6,5 a la botiga de Reus. Finalment, qui vulgui assistirtant el Concert Jove com el concert dels Catarres podran comprar l'abonament al Casal del municipi per 12 euros.

tracking