Diari Més

Laboral

El calendari laboral del 2017

• L'any que ve es contemplaran un total de 15 festius, 13 comuns a tot Catalunya i 2 més a cada municipi
• A Tarragona els dos festius locals s'han mogut al seguent dilluns perquè cauen en dissabte

Al llarg de l'any hi haurà

El calendari laboral del 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El calendari laboral del 2017, aprovat recentment i fet ja oficial, contempla fins a 15 dies festius. D'aquest total,13 diesseran comuns a tot Catalunya, mentre que cada localitat tindrà la llibertat d'escollir-ne2 més.

La principalnovetat del 2017 és que la Segona Pasquadeixa de ser festaoficial, tot i que les localitats que ho desitgin podenincloure-la com un dels2 dies festius extres.Per altrabanda, al llarg de l'any hi haurà trespossibles ponts. Aquests sónel de laMare de Déu d'Agost, el 15 d'agost (dimarts); el del12 d'octubre(dijous); i el macropontdel6 i 8 de desembre(dimecres i divendres, respectivament). Per altra banda, Nadal caurà en dilluns i Sant Esteve en dimarts, de manera que tot i no ser exactament pont, serà un llarg cap de setmana.

A Reus i a Tarragona

A Tarragona els 2 dies festius seran el dissabte 19 d'agost(Sant Magí) i el dissabte23 de setembre (Santa Tecla). Amb tot, les jornadesfestives han estat traslladadesals seguentsdilluns, 21 d'agost i 25 de setembre, d'acord amb l'acord del Consell Plenari de l'Ajuntamenty de Tarragona del passat 30 de setembre.Pel que fa a Reus, els dies festius seran el dijous 29 de juny (Sant Pere) i el dilluns 25 de setembre (Misericòrdia).

tracking