Diari Més

Infraestructures

Les obres de millora de la carretera de l'Aleixar arriben a Maspujols

La primera fase de la remodelació, iniciada al juny, preveu arreglar el tram des de la T-11 fins el pont de la riera de Maspujols

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’execució de les obres de condicionament de la carretera T-704, en el tram que uneix la carreteraT-11 amb l’Aleixar, passant per Maspujols, ja arriben al pontde la riera de Maspujols. Iniciades al juny, les obres evolucionen favorablement, i estan millorantl'actual traçat de la via, a més de les condicions de seguretat de l'eix. Els treballs a la carreterahan provocat, des del juny, certs episodis de retencions, sobretot a les hores puntes del dia en què hi ha més trànsit a la via.

La primera fase de les obrespreveuen la remodelaciód'un tram de 2.132 metres, des de la T-11 fins al mateixpont sobre la rierade Maspujols, situatabans d'entrar al nucli de la població. Aquests treballs preveuen ampliar fins a 7 metres l’actual calçada i incorporar dos vorals d’un metre cadascun. Això farà que l’amplada total de la plataforma creixi fins a ser de 9 metres. A més, es rectificarà el traçat en els trams més perillosos per a la circulació de vehicles, amb l’objectiu de millorar-ne la seguretat, a més de reduir el temps dels trajectes.

Els treballs d’aquesta primera fase han estat adjudicats a l’empresa ACSA, Obres e Infraestructures, SAU. per un import de 2.121.240 euros i tenen un termini d’execució de dotze mesos.

Dues fases més fins l’Aleixar

Aqueststreballs formen part d’un projecte més ampli que inclou l’execució d’obres a dos trams més de la carretera T-704.Concretament, s’actuarà a la travessera urbana de Maspujols, que es reordenarà amb una nova intersecció en rotonda que enllaçarà amb el camí de les Borges del Camp. Una tercera fase, en un tram d’uns 500 metres, preveu condicionar i millorar la carretera fins l’accés a la urbanització Rocabruna, situada entre els nuclis de Maspujols i l’Aleixar.

Un dels trams de la carretera en obres.

Les obres de millora de la carretera de l'Aleixar arriben a MaspujolsEstela Calvo

tracking