Diari Més

Turisme

Salou, entre les opcions més econòmiques per al pont del Pilar

El portal Trivago considera també ciutats barates a Tenerife i Granada

La Costa Daurada és el territori català on menys creix la recaptació de la taxa turística durant el 2015

La Costa Daurada és el territori català on menys creix la recaptació de la taxa turística durant el 2015Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou és una de les opcions més econòmiques per passar el pont del Pilar, segons afirma la web especialitzada en turisme Trivago, que la compara a Tenerife i Granada.El portal considera que la capital de la Costa Daurada disposa d’un preu mitjà de 24 euros per habitació hotelera, el que la converteix en la millor opció pel que fa a preu. Tenerife disposa d’un preu similar a Salou, tot i que viatjar en avió fins a les illes Canàries pot representar un cost afegit.

La ciutat del Tarragonès està per davant de ciutats ja de per sí econòmiques com són Granada, Gran Canària, Conil de la Frontera, Màlaga i Bilbao, on es pot pernoctar per menys de 35 euros la nit. Respecte a la disponibilitat, Salou té un índex del 19 per cent, el que representa una ocupació del 81 per cent dels hotels al complet. Pel que fa a destins amb platja, Salou és un dels preferits pels turistes nacionals, competint amb Benidorm, Tenerife i Gran Canària.

Els més buscats

Els llocs més buscats pels clients de Trivago, que ofereix en temps real els preus de més d’un milió d’hotels en tot el món, és Madrid, Londres i Barcelona per a viatjar en aquest pont. La ciutat més cara de tota la llista de llocs per viatjar és Nova York i s’ha detectat un 35 per cent de recerques a un destí internacional, un fort increment respecte a l’any passat.

La ciutat que millor preu experimenta en aquestes dades (el pont del Pilar) respecte a una situació «normal» és Bilbao, on passar la nit costa habitualment uns 110 euros, durant aquests dies festius no superarà els 35 euros per habitació.S’ha detectat també en l’estadística facilitada per Trivago l’interès per viatjar a destins estrangers, registrant un increment del 75 per cent en comparació a les mateixes dates del 2015, segons informà el portal especialitzat en hotels que fa un estudi anual del sector.

tracking