Diari Més

Successos

Dos detinguts a Cambrils per robar a l'autopista amb el mètode punxa-rodes

Els homes acabaven de cometre un furt a dos turistes a l’àrea de servei de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant

Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cambrils

Dos detinguts a Cambrils per robar a l'autopista amb el mètode punxa-rodesGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de Cambrils van detenir el passat 1 d’octubre dos homes, de 45 i 35 anys d’edat i nacionalitat marroquina, com a presumptes autors de dos delictes de furt a interior de vehicle. Un dels detinguts és veí de Ripollet, mentre que es desconeix el domicili de l’altre home.

Els agents van rebre l’avís, el passat 1 d’octubre a les 20h, que dos turistes havien patit un furt a pocs metres de l’àrea de servei de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Els autos del furt van ser dos homes que van fugir amb un vehicle d’alta gamma.

Els turistes van explicar que un home s’havia dirigit a la porta del conductor per advertir-los que tenien un problema amb una roda de la part posterior del cotxe. Quan el conductor i la seva dona van sortir del vehicle per comprovar-ho, un altre home els va robar la bossa de mà sense que se n’adonessin. Els dos homes van fugir amb cotxe en direcció Tarragona. Els Mossos d’Esquadra van aturar el vehicle a l’alçada de Cambrils i van poder identificar els ocupants.

En l’escorcoll del cotxe, els agents van localitzar una cartera amb documentació d’una dona amb domicili a Sabadell i sota el seient del conductor un ganivet que els detinguts haurien utilitzat per cometre furts tipus punxa-rodes. També van intervenir altres objectes, com vuit telèfons mòbils, una tauleta i diners en efectiu.

Els Mossos d’Esquadra van poder comprovar que tant el vehicle com els dos ocupants tenien diversos antecedents per furts a l’autopista i que un dels telèfons mòbils constava com a furtat el passat 27 de setembre de l’interior d’un vehicle estacionat en el pàrquing d’un centre comercial de Sabadell. Segons la denuncia, els fets es van produir mentre la víctima carregava unes bosses al cotxe. Un home la va distreure perquè una segona persona pogués obrir la porta del copilot i furtar-li la bossa de mà on tenia el telèfon mòbil.

Els dos homes van ser detinguts com a presumptes autors de dos delictes de furt a interior de vehicle. Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, van passar el 3 d’octubre a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció núm.1 de Reus. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els Mossos publiquen consells per prevenir ser víctima d’aquest tipus de furt

Els Mossos d’Esquadra aconsellin a aquelles persones que viatgin en vehicle que estiguin alerta si persones desconegudes els avisen d’una avaria, ja que podria no ser cert. Aconsellen conduir amb molta cura fins una àrea de servei il·luminada i no aïllada, a més de no deixar objectes de valor a la vista.

També aconsellen no perdre de vista la bossa de mà als mercats o centres comercials, ja que si estan al costat o al darrera és fàcil que algú la prengui. També recorden que s’han d’anul·lar les targetes de crèdit en cas de furt i que cal denunciar-ho a la policia.

tracking