Diari Més

Turisme

Salou, la destinació de la Costa Daurada que més interessa als usuaris de Trivago

El municipi ocupa la segona posició de les destinacions més buscades pels catalans

La platja dels Capellans disposarà aquest juliol de wifi públic.

Salou amplia els punts de wifi pública per donar cobertura les principals platgesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou és la destinació de la Costa Daurada que genera més interès entre els usuaris de Trivago, un cercador d’hotels online que compta amb més de 120 milions d’usuaris al mes en tot el món. Així ho indica l’estudi de tendències que ha realitzat el mateix buscador en funció de les cerques que han fet els viatgers catalans i espanyols en el portal.

El 81% de les cerques realitzades pels catalans són a destinacions nacionals, entre les que destaquen Salou, Tossa de Mar, Lloret de Mar o Castell d’Aro. Cal dir que Salou ocupa la segona posició de les destinacions més buscades pels catalans, després de Madrid. Els catalans, segons Trivago, dediquen una mitjana de 5,1 nits a la destinació nacional, però quan viatgen a l’estranger la mitjana de d’estada es situa en 5,6 nits.

Els viatgers de la resta de l’Estat i usuaris de Trivago situen Salou, seguida de Cambrils, entre les deu destinacions amb major demanda. Pel que fa a les seves preferències, els turistes prefereixen que els hotels de la capital de la Costa Daurada estiguin equipats amb una piscina climatitzada.

Pel que fa a les despeses en allotjament, l’estudi indica que els francesos són els que destinen més diners per habitació d’hotel amb una mitja de 159 euros. Els segueixen els italians amb 139 euros, els alemanys amb 123 i els espanyols amb 114 euros que paguen quan viatgen a Catalunya.

tracking