Diari Més

Comerç

La Selva acull aquest dissabte la primera Nit del Comerç del Camp de Tarragona

L'esdeveniment, que tindrà lloc a les 20.30h al Castell del Paborde, comptarà amb una vintena d'agrupacions comercials

La primera Nit del Comerç del Camp de Tarragona se celebrará en La Selva

La primera Nit del Comerç del Camp de Tarragona se celebrará en La SelvaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Selva del Camp acollirà demà dissabte la primeraNit del Comerç del Camp de Tarragona, que se celebra coincidint amb el vintè aniversari de la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT). En l'acte, que tindrà lloca les 20.30h al Castell del Paborde, hi participaran una vintena d'agrupacions comercials del territori i s'espera l'assistència de prop de 200 persones.

Durant la celebració de l’esdeveniment s’entregaran els premis a l’excel·lència comercial, els quals reconeixen la qualitat de les empreses del territori. Cada una de les prop de trenta associacions de botiguers que formen la CECOSECT atorgarà un guardó a una empresa del seu àmbit territorial, en reconeixement a la seva trajectòria, innovació i contribució al prestigi comercial del municipi.

Per altra banda, la CECOSECT lliurarà del premi Rafel Tatay en honor a l’empresari salouenc. El guardó reconeix l’aportació d’una empresa o empresari en la seva tasca de millora del sector comercial i del seu teixit associatiu.

tracking