Diari Més

Empresa

Consum obre nova botiga a Constantí dijous i inaugurarà altra a la Canonja

S’ubica a la plaça Rafael de Casanovas i ocupa una superfície de 1.200 metres quadrats

Consum obre nova botiga a Constantí dijous i inaugurarà altra a la Canonja

Consum obre nova botiga a Constantí dijous i inaugurarà altra a la CanonjaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Consum Cooperativa obre un nou supermercat aquest dijous, 29 de setembre, a Constantí. En els pròxims dies inaugurarà un altre a pocs quilòmetres, a la Canonja. Ambdues botigues formen part del pla d’expansió de la companyia a Catalunya durant aquest 2016 on, en acabar l’exercici, haurà obert fins a catorze establiments.

El nou supermercat a Constantí s’ubica al número 1 del carrer Rafael de Casanovas i ocupa una superfície de 1.200 metres quadrats.

Amb la seva posada en marxa s’han creat fins a 27 llocs de treball. La botiga compta amb atenció personalitzada a les seccions de peixateria, xarcuteria i carnisseria, a la de fruita i verdures i a la fleca.

Segons ha informat Consum a Diari Més, el supermercat oferirà la nova secció de perfumeria, també amb atenció especialitzada i marques exclusives com Kaviva Capilar Line, Kyrey, Om Line i Consum Kids.Consum Constantí obrirà d’un quart de deu del matí a un quart de deu de la nit.

També a la Canonja

Els pròxims dies Consum obrirà també una botiga a la Canonja. Actualment la Cooperativa té 176 supermercats a tot Catalunya, entre Consum i franquícies Charter, que donen feina a més de 2.700 persones, xifra que representa el 21% del total de la plantilla de Consum.

Dins dels seus plans per incrementar la seva presència a Catalunya durant aquest 2016 obre 14 supermercats (5 consum i 9 Charter). Recentment va obrir una botiga a Girona i, en acabar l’any, haurà obert també les de Mollet del Vallés i Martorell a la província de Barcelona.

Actualment Consum compta amb més de 2,6 milions de socis-clients, que la converteixen en la cooperativa més gran d’Espanya en nombre de socis. El darrer any, Consum ha repartit als seus socis-clients 24,2 milions d’euros en xecs regal, un 14% més que l’any anterior. A la província de Tarragona, Consum compta amb nou establiments que estan distribuïts als municipis de Tarragona, Reus, Vila-seca, Salou, la Selva del Camp, el Vendrell i Mont-roig del Camp.

tracking