Diari Més

Medi Ambient

Un centenar de voluntaris netegen la Vall del riu Glorieta

Han recollit més de 33 quilos de residus

Els voluntaris van recollir els residus

Un centenar de voluntaris s'impliquen en la neteja de la Vall del riu GlorietaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de voluntaris en col·laboració amb l’Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) han realitzat aquest cap de setmana una acció de neteja dels residus abandonats a la Vall del riu Glorieta, a l’Espai Natural Protegit de les Muntanyes de Prades.

Els voluntaris han recollit més de 33 quilos de residus, sobretot llaunes i ampolles de refrescos, paper d’alumini, burilles de cigarretes, mocadors de paper, ampolles de vidre, sabates i bosses de plàstic. Els participants també han pogut gaudir dels valors paisatgístics, naturals i culturals de l’entorn i de l’explicació per part de l’associació d’altres alteracions humanes que l’afecten, com la massificació de banyistes i barranquistes que destrueixen l’ecosistema fluvial i la propagació d’espècies exòtiques invasores.

Aquesta actuació s’emmarca en el programa de Voluntariat de la Fundación Biodiversidad i Decathlon Espanya, que ha organitzat més de 100 jornades de voluntariat amb més de 4.000 participants a tot l’estat en zones litorals, rius i altres espais naturals.

tracking