Diari Més

Oci

Vila-seca celebra la 29a Diada de la Bicicleta

L'esdeveniment tindrà lloc el proper diumenge 25 de setembre

Imatge de la Diada de la Bicicleta celebrada a Vila-seca el 2015.

Vila-seca celebra la 29a Diada de la BicicletaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El municipi de Vila-seca acollirà el proper diumenge 25 de setembre la 29a Diada de la Bicicleta, que coincideix amb el 29è aniversari del Club Cilclista de Vila-seca i l'Escola de Ciclisme Municipal (1987-2016).

El recorregut començarà a les 10.30h a la pista de l’Estadi Municipal. Els participants recorreran els carrers del municipi en direcció la Pineda per carretera, passarà pels carrers de la Pineda i arribarà fins la platja. També es farà el camí de tornada a Vila-seca i el recorregut acabarà en el punt en que s’inicia el recorregut.

Es preveu que aquesta jornada reuneixi un any més 500 participants, els quals rebran diversos obsequis. Les inscripcions es poden fer el mateix dia a les 9.30h la pista de l'Estadi Municipal de Vila-seca o bé al parc aquàtic Aquòpolis de la Pineda a les 10.30h. Per altra banda, cada participant podrà donar voluntàriament un quilo d’aliments que es destinaran al Banc d’Aliments de la Creu Roja de Vila-seca. L’esdeveniment està organitzat per l'Escola de Ciclisme Municipal i pel Club Ciclista de Vila-seca amb el patrocini de l’Ajuntament del municipi.

tracking