Diari Més

La Policia Local investiga tres presumptes autors de delicte contra la propietat industrial

Durant el dispositiu, es van identificar 28 persones, es van controlar 3 vehicles i es van inspeccionar 14 parades de marxants

La Policia Local investiga tres presumptes autors de delicte contra la propietat industrial

La Policia Local investiga tres presumptes autors de delicte contra la propietat industrialTOT CAMBRILS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cambrils va comissar, el passat 14 de setembre, diversos productes presumptament falsificats de tres parades del mercadet ambulant. A conseqüència d’aquesta actuació, els agents investiguen tres persones com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial.

D’altra banda, l’operatiu conjunt- entre Policia Local,els Mossos d’Esquadra, el Cos Nacional de Policiai Inspecció de Treball-va servir per comissar el gènere d’un venedor ambulant il·legal que aprofitava l’afluència del mercadet per vendre els seus productes i també per imposar 5 sancions relacionades amb la regulació de treball que sumen un total de prop de 26.000 euros.

Durant el dispositiu, que va durar tres hores, per motiu de seguretat ciutadana així com de comprovacions d’irregularitats administratives, en total es van identificar 28 persones, es van controlar 3 vehicles i es van inspeccionar 14 parades de marxants. L’objectiu de la inspecció és protegir els consumidors, així com els marxants que compleixen la normativa.

tracking