Diari Més

Turisme

Vila-seca, Reus, Salou i Cambrils participen en dues fires turístiques a París

Els municipis de l'Aliança turísitica inicien així la promoció per la propera temporada

Els municipis de l'Aliança Turística han participat en les fires parisines TopResa i MapPro.

Vila-seca, Reus, Salou i Cambrils participen en dues fires turístiques a ParísCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els municipis de l’Aliança Turística, Vila-seca, Reus i Salou, participen en les dues fires professionals del sector del turisme TopResa i MapPro, que tenen lloc a París aquesta setmana. Aquestes poblacions han començat així la campanya de promocions de cara a la pròxima temporada en els certàmens professionals més importants de França, que van reunir prop de 25.000 professionals del sector en la darrera edició.

La presència dels Patronats de Turisme de Vila-seca, Reus, Salou i Cambrils es desenvolupa en col·laboració amb l’agència francesa Calafell Evasió. Aquesta organització s’especialitza en grups francesos que visiten la Costa Daurada fora de temporada, un dels segments que permet allargar la temporada amb activitats culturals i excursions.

Per altra banda, l’Aliança Turística també ha col·laborat en l’estand que PortAventura PortAventura World i Ferrari Land han instal·lat en les fires parisines. També han assistit als esdeveniments diversos empresaris d’allotjaments del territori, BestHotels, 4R, Ohtels, The Element i Estival Grup, i agències locals com Viatges Olympia i Serhstourism.

França, el segon mercat turístic absolut a Catalunya

França continua sent un dels mercats emissors més importants de Europa. A Catalunya, el francès és el segon mercat turístic absolut per darrera del de l’Estat. Així ho mostren les xifres del 2015, any en què van viatjar a Catalunya cinc milions de francesos, cosa que representa el 45% de tots aquells que van decidir passar les seves vacances a l’Estat Espanyol.

tracking