Diari Més

Ensenyament

Els alumnes dels centres educatius de la Diputació gaudeixen d'espais renovats

Més de 2.100 estudiants emprenen el curs en aquests centres

Alumnes fent classe al conservatori de Reus.

Els alumnes dels centres educatius de la Diputació gaudeixen d'espais renovatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 2.100 alumnes s’incorporaran al llarg d’aquesta setmana als diferents centres educatius de la Diputació de Tarragona després que s’hagin renovat i millorat diversos espais i instal·lacions. En concret, s’han matriculat més de 1.300 alumnes als conservatoris i les escoles de música i un total de 260 alumnes als centres d’educació especial per aquest curs 2016-2017. La matrícula per a les escoles d’art encara està oberta, per la qual cosa pot augmentar el nombre d’alumnes, que en aquests moments es xifra en 560. A més, també portaran més alumnes al centre els diferents cursos monogràfics.

Espais renovats i millorats

La Diputació de Tarragona ha invertit 290.000 euros en millorar, renovar i adequar els espais i instal·lacions dels diferents centres durant aquest estiu.

A l’Escola i Conservatori de Música a Tarragona s’ha fet un altre accés d’emergència amb una nova escala interior, a més d’adequar les instal·lacions a la normativa de seguretat contra incendis i pintar els espais interiors. A causa de les obres l’activitat lectiva s’iniciarà més tard de l’habitual, concretament el 3 d’octubre. Per altra banda, a l’Escola i Conservatori de Música de Reus s’han realitzat treballs de manteniment i pintura del terra, mentre que al Conservatori de Tortosa s’ha millorat el sistema de desguàs.

També s’han realitzat obres al Col·legi Públic d’Educació Especial Alba de Reus. Entre altres actuacions, s’han instal·lat nous elements i mobiliari a la zona de lleure, s’han efectuat obres de millora de la seguretat i s’ha adequat la climatització i el sistema de desguàs. Al Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Rafael, a Tarragona, s’ha millorat la seguretat de les tanques interiors del pati, i altres treballs d’adequació al parc infantil i a la tanca del centre. Al Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Jordi, a Tortosa, s’han renovat elements com finestres i part del terra i s’han adequat alguns espais.

En relació a les escoles d’art, destaquen les actuacions al centre Tortosa amb l’adequació de les instal·lacions a la normativa vigent en matèria de seguretat contra incendis i la reordenació de diferents espais docents.

tracking