Diari Més

Gastronomia

Alcover amplia la seva oferta cervesera amb 'La Mula'

La producció d'aquesta cervesa 100% artesanal presenta un etiquetatge divertit i desenfadat

Alcover amplia la seva oferta cervesera amb 'La Mula'

Alcover amplia la seva oferta cervesera amb 'La Mula'Christel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcoversumaen el seu palmarèsgastronòmic una nova cervesa100% artesana. 'La Mula', creacióde l'alcoverencDavid González,ofereix- a banda d'unsabor lleugeral paladar- missatgesdivertits en el seu consumcom ara "Sanidad me recomiendapara alegrarte el día". Les etiquetes, invenció de González, pretenenser un reclamde promociódins d'unapetita producció de 4.000 ampolles al mes.

'La Mula' feta a base demalta 100%, aigua, llevati especialment per inclourellúpol americà, fa que aquesta cervesa siguilleugerapels seusaromes cítrics. L'autor asseguraque, prèviament, a aquest producte final, va treballar de forma autodidactaen l'elaboració de cervesa "home briw"; és a dir en cervesa de consum propi.

Arran d'aquest primer contacte amb la matèria, David González va decidirformar-seper obtenirel títolde cerveseri 'maltero'. Desprésde finalitzar els seus estudis, va iniciar-seen l'elaboració d'aquest projecte, queha vistla llumara fa tres mesos. Des de llavors, 'La Mula' ha recorregut diferents municipiscom Reus o Salou per presentar les seves'propietats saludables'.

La cervesa d'origenalcoverenc ja està disponibleen restaurants del municipi i del conjunt del Tarragonès. 'La Mula' s'obre pas, poc a poc, a altresterritoris com Tarragona iCambrils. Aquestproducte 100% natural està pensatper a un amplipúblicque vulguimaridar-lo tantamb menjar japonès, amanides oarròs. Un bon moment, segonsafirma González, és tambéa l'hora del vermut. La nova propostacervecera tan solsexigeixportar a la butxaca2,50 euros.

Alcover amplia la seva oferta cervesera amb 'La Mula'

Alcover amplia la seva oferta cervesera amb 'La Mula'Cedida

tracking