Diari Més

Turisme

En dos mesos visitaran Valls més de 2.600 turistes francesos

Dues agències programen visites als indrets d'interès de la ciutat per a l'octubre i el novembre vinents

Els turistes visitaran els monuments del casc Antic i coneixeran les tradicions vallenques

En dos mesos visitaran Valls més de 2.600 turistes francesosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 2.630 turistes francesos tenen programades visites a la ciutat de Valls pels pròxims mesos d'octubre i novembre, segons han informat des de l'Oficina Municipal d'Informació Turística (OMIT). La reserva per a 53 grups de visitants de França s'ha tancat amb dues agències d'aquest país, Ruban Bleu i Voyages Sabardu, a través de la mediació de l'agència Calafell Evasion, amb seu a la Pineda (Vila-seca).

Els turistes francesos visitaran la Capella del Roser, l'Església de Sant Joan i el Refugi de la plaça del Blat, i també el Campanar de Sant Joan, adaptant, d'aquesta manera, algunes de les rutes existents per la ciutat. La màxima afluència de visitants serà al mes d'octubre amb 1780 persones.

El regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, Òscar Peris, afirmava, respecte d'aquest volum de visites previst que «el mercat francès és un visitant potencial de Valls que des de l'Ajuntament esperem consolidar, ja que representa un públic molt interessat en la cultura i la gastronomia del país per damunt d'altres mercats d'origen».

tracking