Diari Més

La IX Mostra d'Entitats de Cambrils es consolida amb una seixantena d'inscripcions

La cita és aquest dissabte, 17 de setembre, al Parc del Pescador

La regidorsa, Anna López, amb representants de diverses entitats participants a la Mostra cambrilenca.

La IX Mostra d'Entitats de Cambrils es consolida amb una seixantena d'inscripcionsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimartss'ha fet la presentacióde la novena edició de la Mostra d'EntitatsalParc del Pescador de Cambrils, espaion anualment s'ubica aquesta esdevenimentt. La regidora de Promoció Econòmica, Participació Ciutadana, Cooperació i Solidaritat, Ana López, acompanyada de representants de les associacions Càritas Sant Pere, Coqvinària, Mar i Muntanya, la Unió d’Escacs de Cambrils, l’Associació de Veïns Eixample Platja, i l’associació La Mar de Pintura, han presentat la mostra d’aquest any.

Aquesta nova edició suposa la consolidació de l'esdevenimentcom a espai de referència per fer visible les entitats cambrilenques. Es tracta d'un gran aparador en el qual, les entitats donen a conèixer els seus projectes i que, alhora, propicia les relacions entre les pròpies entitats per tal de poder tirar endavant projectes conjunts

La Mostra d’Entitats comptarà amb la participació d’una seixantena d’associacions que es distribuiran en carpes per tot el Parc del Pescador.L’horari de la Mostra és de les 17h a les 22h, tot i que la inauguració oficial serà a les 17.30h. de dissabte, 17 de setembre.

Els dos escenarisdel Parc acolliran lesactuacionsque s'aniranrepartint al llarg del desenvolupament de la mostra. Al mateix temps també es podrà veureuna actuació detitelles destinada als més petits, xerrades informatives, un espectacle de ball i les demostracions i exhibicions que s'organitzin en els estands de cada entitat.

tracking