Diari Més

La Diputació contribueix a la millora de les instal·lacions esportives de Valls i el Vendrell

L'aportació econòmica té l'objectiu d'adequar els equipaments per als Jocs Mediterranis de Tarragona 2017

L'alcalde de Valls sellant el conveni amb el president de la Diputació,

La Diputació contribueix a la millora de les instal·lacions esportives de Valls i el VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona i els ajuntaments de Valls i del Vendrell han signat els respectius convenis que regulen l’aportació econòmica de la institució per a la millora d’equipaments i instal·lacions esportives d’aquestes dues seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Els encarregats de fer efectiva la signatura, que ha tingut lloc aquest dimarts al migdia,han estat el president de la Diputació, Josep Poblet, i dels alcaldes de Valls, Albert Batet, i del Vendrell, Martí Carnicer, respectivament.

La institució supramunicipal fa una aportació de 176.240,72 euros a l’ajuntament de Valls destinats a millorar, conservar i mantener el pavelló esportiu municipal Joana Ballart. Per altra banda, també es destinen 5.083,88 euros a la la millora de la seguretat dels torns d’accés i control i a la instal·lació d’un sistema de megafonía al Complex Esportiu Municipal El Fornàs.

Pel que fa al cas del Vendrell, la Diputació atorga la quantitat d’1.291.753,42 euros per tal de reformar i ampliar el Pavelló del Club d’Esports Vendrell, sobre el qual l’Ajuntament té un contracte d’usdefruit durant 45 anys. Per altra banda, els convenis signats per la diputacióiambdós ajuntaments estableixenque els equipaments s’han de destinar obligatòriament a l’ús públic de la ciutadania un cop s’acabin els Jocs del 2017.

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, sellant el conveni amb el president de la Diputació, Josep Poblet.

La Diputació contribueix a la millora de les instal·lacions esportives de Valls i el VendrellCedida

tracking