Diari Més

Festival

Cambrils, capital internacional de la música electrònica

El Sunfec Festival arriba enguany al seu desè aniversari amb un cartell ple de primeres figures mundials

Cambrils, capital internacional de la música electrònica

Cambrils, capital internacional de la música electrònicaYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues jornades de música electrònica posaran de nou a Cambrils en el panorama electrònic internacional. El Techno i el Hard techno que no deixaran de sonar durant els propers dies 16 i 17 de setembre en la desena edició del SUNFEC Festival que se celebrarà al Palau d'esports de Cambrils amb un desplegament tècnic i audiovisual a l'altura dels millors festivals d'Europa.

Organitzat per l’Associació de Música Electrònica de Cambrils – AMEC, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils, enguany i aprofitant el desè aniversari, el Sunfec Festival vol fer un salt de qualitat i situar-se entre els millors festivals a nivell estatal tot recordant que per les seves edicions anteriors hi han passat artistes de la talla de Dave Clarke, Oscar Mulero, Rolando o Marc Marzenit, entre molts d'altres.

Aquest divendres, 16 de setembre, el SUNFEC obrirà les portes a les 23.00h i durant 7 hores oferirà un line up d'infart amb noms de primera línia dedicat exclusivament al Hard techno, amb artistes tan rellevants com PETDuo i Malke de Brasil, No Dolls de Xile, OBI d’Alemanya, Kanache de Veneçuela o Yone per part de l’estat espanyol.

El recinte es tancarà només sis hores perquè el dissabte a les 12.00 del migdia, i ja fins el diumenge a les 7 del matí de manera ininterrompuda, hi haurà una altra sessió amb el millor techno nacional i internacional. Entre altres noms, cal destacar el de Cristian Varela i altres músics internacionals com Paula Cazenave, A Pau de Portugal, l’holandès Oliver Kuzera o Ken Ishii que arribarà des del Japó.

Està prevista l’assistència de centenars de persones arribades de tots els punts de l’estat espanyol i altres països europeus com ho demostra la procedència de la compra d’algunes de les entrades que ja s’ha fet de manera anticipada.

tracking