Diari Més

Miss World Spain 2016 escalfa motors amb l'arribada d'aspirants

Miriam Paredes, representant de Madrid, ha posat aquest dilluns rumb a Tarragona

Miss World Spain 2016 escalfa motors amb l'arribada d'aspirants

Miss World Spain 2016 escalfa motors amb l'arribada d'aspirantsTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miriam Paredes, Miss World Madrid 2016, ha arribat aquest dillunsa Tarragona per participar en la gala final de Miss World Spain, que tindrà lloc el proper 17 de setembre al Teatre Auditori de Salou. El certamen internacional començarà a les 20:30h amb l’objectiu d’escollir a la candidata española més guapa del món.

Paredes, de 22 anys i recién llicenciada en Infermeria per la Universitat d’Alcalá de Henares, ha alternat els seus estudis universitaris amb el modelatge i la interpretació. Aquesta madrilenya d’ulls blaus, 1,71 metres d’alçada i cabell castany assegura que va decidir presentar-se al concurs per l’oportunitat que li oferia de viatjar i conèixer món col·laborant en activitats benèfiques. El seu objectiu és arribar al certamen internacional i està decidida a retardar la seva carrera laboral com a infermera.

Recordem que les aspirants es concentraran en el complex turístic Pierre & Vacaciones Village Club Bonavista de Bonmont, de la cadena Pierre & Vacaciones. I des d’aquest dilluns fins el dissabte, les aspirants es deixaran veure per la Costa Daurada en els dies previs al concurs de bellesa.

tracking