Diari Més

Cultura

Gegants, nanos i grallers envaeixen els carrers de Cambrils

El municipi va acollir la 13a Trobada Gegantera

La cercavila va tenir lloc pels carrers del Barri Antic del municipi.

Gegants, nanos i grallers envaeixen els carrers de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils va acollir aquest dissabte 10 de setembre la 13ª TrobadaGegantera que organitza la Colla Gegantera Tota l’Endega de Cambrils amb la col·laboració del Departament de Festes de l’Ajuntament del municipi. En aquesta nova edició hi van participar un total de 15 colles, que van actuar a laplaça de la Vila, els carrers del Barri Antic i la Plaça del Setge.

La plantada inicial de totes les colles participants va tenir lloc a les 18h a la Plaça de la Vila. El públic es va reunir en aquest espai per veure la sortida i inici de la cercavila, que va tenir lloc als carrers del Barri Antic. Les colles participants van mostrar les seves danses amb l’acompanyament de les gralles i els nanos fins a la plaça del Setge. Allà es va realizar la ballada individual i conjunta de totes les colles assistents. L’alcaldessa del municipi, Camí Mendoza, també va felicitar la colla local per la iniciativa i va agrair la participació de totes les colles.

Els participants en aquesta trobada van ser la Colla Gegantera dels Pallaresos; Colla Gegantera i grallers de Riudecolsç; Colla Gegantera i grallers de Salou; Colla Gegantera de la Selva del Camp; Colla Gegantera de Botarell; Colla de Geganters de Castellterçol; Colla Gegantera de Colldejou; Colla Gegantera de Vinyols i els Arcs; Colla de Gegants i Grallers d'Alforja; Colla Gegantera de Vilallonga del Camp; Colla Gegantera Els Cubanus de Duesaigües; Colla Gegantera de l'Espluga de Francolí; Colla Gegantera Institut Pere Mata;Colla Gegantera La Pessigolla de Valls; i Colla Gegantera i Gallers de Tota l'Endenga de Cambrils.

tracking