Diari Més

Succesos

Un carter del Vendrell atura l'agressió a una dona en ple carrer

La va refugiar en un portal i es va interposar davant l'agressor

L'agressió es va produir al carrer Indústria del Vendrell.

Un carter del Vendrell atura l'agressió a una dona en ple carrerGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carter del Vendrell, Joan Picazo, va evitar que una dona patís una major agressió al carrerIndustria d’aquest municipi posant-la en un portal i encarant-se amb el seu agressor, tal i com explica el Diari de Tarragona.

El carter estava fent el repartiment en aquest carrer del Vendrell quan va veure que un home colpejavai tirava a terra una dona. En aquell moment, Picazo va sortir en defensa de l’agredida posant-la en un portal i posant-se davant de l’agressor, que cridava que la dona li havia ratllat el cotxe. El carter assegura que l’home va fer un primer intent de pegar-lo a ell, però en veure’l va parar i es va posar a cridar. “En aquell moment només penses que la dona ja està segura i que no la seguiran agredint. Tot el que vingués després ja es veuria”, afirma a la publicació.

Un cop la dona va estar segura al portal, Josep Picazo va demanar a una vianant que avisés la Policia Local, que es va personar al lloc dels fets en uns minuts. Allà van detenir a l’agressor i se’l van emportar a dependències judicials. Per la seva banda, la dona va ser traslladada a un centre sanitari per tal de revisar els cops a la cama i a l’esquena que li havia donat l’agressor.

La Policia Local del Vendrell ha felicitat com a mostra d’agraïment per la seva acció a Joan Picazo, el qual assegura que això no hauria de ser un fet extraordinari. “Es una pena que el que hauria de ser una cosa normal, sigui una noticia perquè és singular. Si és realment així hi ha alguna cosa que va malament”, afirma el carter.

tracking