Diari Més

Festes

Música, poesía i gastronomia al Correllengua del Morell d'enguany

Els actes tindran lloc aquest proper cap de setmana

Imatge del cartell del Correllengua 2016 del Morell

Música, poesía i gastronomia al Correllengua del Morell d'enguanyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell celebrarà aquest cap de setmana el Correllengua 2016 amb un total de 7 activitats que inclouen música, poesía, gastronomía o cultura popular. L’edició d’enguany, que porta com a lema “Llengua, Cultura i Llibertat”, coincidirà amb la Diada Nacional de Catalunya.

Els actes començaran el dissabte 10 de setembre al migdia amb el Vermut electrònic a la plaça de la Font. A les 19h tindrà lloc l’acte central del Correllengua, una proposta multicultural amb espai per a exposicions, poesía, ballada de sardanes i cultura popular que se situarà als jardins de l’Ajuntament.En el mateix lloc se celebrarà el sopar popular. Tots aquells que hi vulguin asistir poden adquirir el seu tiquet per 5 euros al Centre de Cultura del Morell fins a les 21h d’aquest divendres. L’espectacle ‘Mel i Mató’ tindrà lloc als mateixos jardins a les 22.30. Per cloure la jornada, les piscines municipals acolliran la festa de fi de temporada ‘El 10 adéu’, que comptarà amb l’actuació dels DJ Haffi&Nanix animaran ‘El 10 adéu’.

L’endemà, Diada Nacional de Catalunya, els morellencs participaran en els actes populars de la manifestació ‘A Punt’ a la Rambla Nova de Tarragona. El Correllengua 2016 és una proposta que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Morell, i està organitzada per l’Assemblea Territorial del Morell, l’Associació Cultural Sardanista del Morell, l’Associació Cultural Embruix, Can Calet, Forn de la Plaça i La TipoFoodtruck.

tracking