Diari Més

Cultura

L'Avar, entre les obres destacades de Teatres de Valls aquesta tardor

La programació de tardor compta amb una àmplia oferta cultural

Imatge promocional de l'espectacle L'Avar.

L'Avar, entre les obres destacades de Teatres de Valls aquesta tardorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Teatres de Valls ha programat per a la temporada de tardor, que tindrà lloc de l’1 d’octubre al 6 de gener, una sèrie d’espectacles de de diverses arts, com teatre, música o dansa. Destaquen les obres El Florido Pensil-Nenes, Caiguts del Cel, L'Avar i l’espectacle tast al voltant del vi El Sommellier, dut a escena per l’actor Fermí Fernández el 21 i 22 d’octubre. També destaca l’espectacle Chefs de la compañía Yllana, una mirada divertida al món de la gastronomia que arribarà el 26 de noviembre al Principal.

La dansa també tindrà el seu protagonisme en la temporada de tardor amb El llac dels signes dut a escena per el Royal Russian Ballet, que tindrà lloc el 17 de desembre en la prèvia de Nadal al Centre Cultural de Valls. Per altra banda, el 18 de desembre l’actor Joan Massotkleiner, i el guitarrista Toti Soler, posaran veu i música a El Poema de Nadal, de Josep Maria de Sagarra.

Pel que fa a la música, la Camerata Eduard Toldrà oferirà un concert dedicat a la clàssica amb la la Simfonia 98 de Haydn i l'Heroica de Beethoven, copresentat amb els Amics de la Música de Valls i Joventuts Musicals de l'Alt Camp, dijous 13 d’octubre al Principal. El divendres 14 d’octubre, també a la Principal, tindrà lloc el concert performance entre el poeta Enric Cassasses i la banda localDon Simon & Telefunken. La programació musical de la temporada es completarà dissabte 12 de novembre amb els valencials Feliu Ventura i Xavier Sarrià, ex Obrint Pas, que interpretaran cançons de Kortatu, Ovidi Montllor, Daniel Viglietti, Extremoduro, Lluís Llach o Víctor Jara.

Espectacles per a tots els públics

Per altra banda, el Guant 2016 aportarà a la programació estable el teatre de titelles, especialment adreçat als públics familiars entre divendres 4 i dissabte 6 de novembre.

L'espectacle de cloenda tindrà, amb, un enfocament més adult, anirà a càrrec de Javier Aranda, un titellaire amb més de 20 anys d’espectacles a l’esquena. Pel que fa a la programació familiar, s’iniciarà amb una gala solidària l’1 d’octubre organitzada per Pallassos sense Fronteres i comptarà també amb l’actuació de les companyies Maduixa Teatre, l'estrena de la companyia Pla B, Marionetàrium, els italians Bambabambin Puppet Theatre, i el reggae de Penguins. Completen la temporada les activitats del programa educatiu per a les escoles.

La venda dels abonaments començarà a les taquilles del Principal dimecres 21 de setembre, mentre que dilluns 3 d'octubre serà el moment en què totes les entrades estaran a la venda. Com a novetats d’aquesta temporada de tardor, el Centre Cultural estrenarà noves butaques i s’estrenarà un nou carnet dels Amics dels Teatres de Valls , el qual serà gratuii permetrà gestionar informàticament les dades dels usuaris.

tracking