Diari Més

Oci

Música, dansa i pallassos al Convent de les Arts d'Alcover

Destaca la representació Rhum, un homenatge al món del circ

Música, dansa i pallassos al Convent de les Arts d'AlcoverCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada de tardor 2016 del Convent de les Arts d’Alcover tindrà lloc del 25 de setembre al 26 de desembre amb una programació per a tots els públics. En concret es duran a escena 9 espectacles de qualitat del territori de diferents disciplines, com música, dansa o teatre.

Pel que fa a la música, la temporada obrirà el 25 de setembre a les 19h amb l’òpera La serva padrona, que interpretarà la companyía reusenca Teatre de les Comèdies. El 30 d’octubre serà el torn del Cor de Noies de l’Orfeó Català, que oferirà un concert amb el cor italo-eslovè Bodeca Nez, amb qui ha fet un intercanvi. El pianista Daniel Ligorio també visitarà el Convent de les Arts per interpretar el Monogràfic Enric Granados en el centenari de la seva mort, el qual tindrà lloc el el diumenge 13 de novembre. Per altra banda, el Cor Ciutat de Tarragona tancarà la programació el Concert de Nadal el 26 de desembre. Tots aquests espectacles es troben recollits en l’Abonament Música.

En teatre destacarà l’obra Rhum, un homenatge al món del circ i a la figura del pallasso i que ha rebut el premi Zirkòlica al millor espectacle de pallassos 2014 i que es durà a escena el 27 de novembre. La companyia italiana Bambabambin Puppet Theatre en col·laboració amb el festival GUANT interpretarà Festa d’aniversari, mentre que la ballarina i coreógrafa Maria Campos oferirà l’espectacle de dansa Tarannà. Aquests espectacles s’inclouen en l’Abonament Petits i Grans o en l’Abonament General juntament amb els espectacles musicals.

Els altres dos espectacles que també s’inclouen en el programa de la Festa Major d’Alcover són la presentació d’Ós Bipolar, darrer treball del músic Quimi Portet que tindrà lloc el 15 d’octubre a les 22.30h. també l’espectacle Bufonant de l’actor Toni Albà, que tindrà lloc el 16 d’octubre en sessió doble a les 18.30h i 21.00h.

Les entrades anticipades es podran adquirir a la Casa de Cultura- Ca Cosme d'Alcover i a través del web: www.conventarts.cat. Els usuaris del Carnet del Convent de les Arts tindran preferència en la compra d'entrades i abonaments fins aquest diumenge 11 de setembre, mentre que a partir del dilluns 12 de setembre s'obre la venda d'entrades als usuaris en general. El mateix dia de la funció també es poden comprar a taquilla, des d'una hora abans de l'espectacle.

tracking