Diari Més

L'espectacle de relats eròtics 'Entrellençols', aquest dissabte a la Selva

Està basat en diferents històries que parlen del desig, el misteri i la quotidianitat

Imatge promocional de l'espectacle teatral.

L'espectacle de relats eròtics 'Entrellençols' es podrà veure aquest dissabteElena Gavaldà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El món de l’erotisme aterra de nou a la Selva del Camp, ara, amb noves històries. Entrellaçats Companyia d’Arts Escèniques porta l’espectacle Entrellençols a les piscines municipals, aquest dissabte. La vetllada serà a dos quarts d’onze de la nit i l’entrada costarà 6 euros, de manera anticipada –ja es pot adquirir a la mateixa piscina– i 8 euros a taquilla. No està recomanat a menors de 18 anys.

'Entrellençols' és un espectacle que està basat en diferents històries que parlen del desig, el misteri i la quotidianitat. Els relats han estat escrits per un integrant de la companyia, Òscar Solé, i busquen normalitzar situacions del dia a dia que, sovint, queden a l’anonimat. 'Entrellençols' també s’explica des de la comicitat i l’absurditat. Podreu viure històries com les dificulats d'una parella per sopar, descobrir la vessant més eròtica del món casteller o participar en un concurs de televisió força peculiar.

La companyia està formada per vuit actors i actrius amateurs de Tarragona, Reus, la Selva del Camp, Sant Carles de la Ràpida i ja han portat el seu espectacle en localitats com Tarragona, Reus, Valls, Vimbodí, Vilafranca del Penedès, Sitges o Barcelona.

A continuació, el vídeo promocional, fet per Elena Gavaldà.

tracking