Diari Més

Formació

Curs d'Aquateràpia destinat a tècnics d'arreu de Catalunya

Les sessions es van realitzar al Centre Esportiu El Fornàs

Imatge d'una de les sessions del curs.

Curs d'Aquateràpia destinat a tècnics d'arreu de CatalunyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat Municipal d'Esports i el Consell Esportiu de l'Alt Camp van organitzar el passat 6 de setembre un curs d'Aquateràpia en el que van participar una trentena de tècnics de diverses zones de Catalunya com Lleida, Vilafranca, Manresa, Terres de l'Ebre i Girona, a més dels tècnics del Patronat Municipal d'Esports i del Consell Esportiu.

El curs va anara a càrrec del Dr. Mario Lloret i Ester Teixidó.Lloret és llicenciat en Educació Física, catedràtic d'Anatomia Aplicada a l'AFE de l'INEFC, llicenciat en Medicina, especialitat en Medicina de l'Esport, terapeuta aquàtic, responsable dels serveis mèdics del CN Atlètic Barceloneta i de la PM de Cabrera, ha publicat'Natació terapèutica'i 'Natación y Salud'.

Teixidó és llicenciada en CAFiE, màster en Readaptació Esportiva i responsable dels programes d'AQT a la piscina de Cabrera de Mar.

Els curs es va realitza amb el suport del Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya (COPLEFC) i l'Escola Catalana de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

tracking