Diari Més

Vuit mesos sense carnet per la regidora que va superar els nivells d'alcoholèmia permesos

No s'ha celebrat el judici perquè ha acceptat la petició de pena, que inclou 600 € de multa

Clara Solivellas

Una regidora dóna quatre vegades més del permès en un control d'alcoholèmiaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Clara Solivellas, la regidora d'Urbanisme de Torredembarra que la matinada del passat divendres va donar positiu en una prova d'alcoholèmia, realitzada per la policia local al municipi, ha acceptatuna pena de 600 € de multa i la retirada del carnet de conduir durant vuit mesos, segons que ha explicatOna La Torre.

La regidora, que va marcar unataxade0,92 mil·ligrams per litre d'aire expirat en la prova a la qual va ser sotmesa, quadriplicant els nivells permesos, no ha arribat a personar-se en el judici previst per aquest dimecresa un jutjatdel Vendrell. Solivellas ha arribat a un acord amb la fiscal, acceptant la peticióde pena, concretadaen els 8 mesos de retirada del permís i en una multa de 5 euros diaris durant un termini de 4 mesos.

Segons indicava Ona La Torre,Solivellas ha donat els detalls de la sentència i ha reiterat el seu penediment pels fets, que es van produir durantla celebració de la festa major de Santa Rosalia de la localitat.

Solivellas, és regidora de l'ABG i forma part de l'equip de govern municipal. Aquest dimecres, el grup municipal de Ciutadansha sol·licitat «la dimissió de la regidora per conduir sota els efectes de l'alcohol durant la Festa Major de Santa Rosalía». Elregidor de C’s, Javier Ramírez,ha lamentat que «sigui la premsa i no el propi equip de govern qui doni a conèixer el nou escàndol municipal».

tracking