Diari Més

Societat

Portàtils i telèfons mòbils, entre els objectes perduts de la Policia Local d'Altafulla

Els articles passaran a ser propietat de qui els ha trobat si ningú els reclama en 2 anys

Els objectes perduts que es troben a l'oficina de la Policia Local d'Altafulla

Portàtils i telèfons mòbils, entre els objectes perduts de la Policia Local d'AltafullaPolicia Local d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els objectes perduts de l’oficina de la Polica Local d’Altafulla han anat incrementant durant aquests mesos de juliol i agost. Entre d’altres, s’hi poden trobar tres ordinadors portàtils, set telèfons mòbils, dues càmeres de fotos, catorze ulleres o un rellotge que no han estat reclamats per ningú, tal i com explica Altafulla Ràdio en el seu web.

Aquelles persones que trobin a faltar alguna propietat tenen fins a 2 anys per a reclamar-los. Passat aquest termini sense cap reclamació, els objectes perduts passaran a ser propietat de qui els hagi trobat. Cal dir que la llei no permet que les persones s’apropiïn d’objectes aliens de forma immediata, sinó que s’han de retornar al seu propietari o portar a la Policia Local més propera.

Aquells objectes que segueixin a l’oficina després de dos anys perquè han estat rebutjats per les persones que els van trobar sortiran a subhasta pública o es donaran a organitzacions benèfiques, tal i com indica el procediment. Casos especials són els aliments, que es donen directament a centres de beneficència, i els objectes que necessiten manteniment, els quals es subhasten 22 dies després de ser trobats.

tracking