Diari Més

Societat

Els nudistes continuen lluitant per gaudir d'un espai propi al Vendrell

Demanen que l'ajuntament senyalitzi una zona nudista a la platja de les Madrigueres

La platja de les Madrigueres del Vendrell s'està recuperant com a espai natural.

Volen que la platja de les Madrigueres sigui la primera nudista al PenedèsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Català de Naturisme ha convocat una nova trobada nudista a la platja de les Madrigueres del Vendrell el proper 10 de setembre a les 11h. Amb aquesta reunió el grup vol tornar a reclamar la senyalització d’una zona nudista informativa en aquesta platja, ja que creuen que és necessària per donar seguretat als nudistes i millorar la convivència entre les persones que porten banyador i les que prefereixen no fer-ho. L’Ajuntament del Vendrell de moment no ha accedit a aquesta petició. A més, els manifestants asseguren que el consistori ha fet gestions per tal de treure la senyalització de platja nudista posada a Google Maps.

Des del Club Català de Naturisme expressen que no entenen “el rebuig de l’ajuntament cap al nudisme”. L’organització explica que el consistori reconeix que aquesta pràctica es pot fer en qualsevol platja i, per tant, no cal senyalització, però els nudistes prefereixen tenir una zona establerta com a tal “per estar més tranquils”.

Els nudistes afirmen que continuaran anant a la zona de les Madrigueres “a gaudir de la platja sense intenció de molestar a ningú”, ja que creuen que tenen el dret de fer-ho com tothom, ja sigui amb roba o sense.

tracking