Diari Més

Festes

La Festa Major de Cambrils esclata amb la Cercavila popular

Durant aquest cap de setmana, el municipi coster comptarà amb actes destacats con la Nit del Foc

La Festa Major de Cambrils esclata amb la Cercavila popular

La Festa Major de Cambrils esclata amb la Cercavila popularCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com és ja tradició, un any més, Cambrils ha encetat, aquest divendresa la nit,la FestaMajor de la Mare de Déu del Camíambla Cercavila popular, acompanyadadelbestiari festiu la Farnaca i la Galera i els seus timbalers. Posteriorment, les entitats festives Colla Gegantera Tota l’Endenga, Ball de Bastons de Cambrils, Colla castellera Xiquets de Cambrils, Timbalers Cop de Cap i Ball de Diables Els Cagarrieres, han fet les seves actuacions a plaça de la vila.

Aquest dissabte, és el torn d'unaltredels actes més destacats i espectaculars del programa. La 25a edició de la Nit del Foc omplirà dediables i pólvoraels carrersdel municipi. La festa començarà a mitja tarda amb un correfoc infantil. A continuació, gairebé una desena de colles de diables i bèsties de foc es concentraran a la plaça de la Vila per assistir a la baixada del Marquès de los Vélez amb torxes i bombardeig d’aniversari. Seguidament sortirà pels carrers del barri antic fins a la plaça del Setge, des d’on es podrà veure l’encesa final i l’espectacle pirotècnic. La música dels Strombers i de l’orquestra All-i-oli allargarà la nit al Parc del Pinaret.

La setmana acabarà amb un diumenge molt variat. Al matí tornarà la caminada popular Camí de la Festa, novetat de l’any passat, per resseguir les restes de l’antic Camí Reial bastit sobre al traça de la Via Augusta. A la tarda hi haurà la Diada Castellera de la Festa Major i a la nit el concert del cor de gospel Blaus de Mar a la Cripta.

tracking