Diari Més

Reyes Pino, regidora escollida per substituir a Marta Cortés com a portaveu de Ciutadans

Miren Eskarne serà el nou membre del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament

Reyes Pino és la regidora escollida per substituir a Marta Cortés com a portaveu de Ciutadans

Reyes Pino és la regidora escollida per substituir a Marta Cortés com a portaveu de CiutadansCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal de Ciutadansa Salouja té nova portaveu. Reyes Pinosubtituiràa Marta Cortès, després de la renúncia que va realitzar per motius familiars el passat 24 d'agost. Així ho ha anunciatel diputat al Parlament per Tarragona, Carlos Sánchez, que ha asseguratque «el treball del grup municipal i de l'agrupació no es veurà afectat ja que Reyes assumirà el lideratge amb les mateixes ganes i compromís amb el que ha exercit de regidora en l'últim any».

Per altra banda, la nova regidoraque s'incorporaal grup municipal és la número sis de la llista,MirenEskarne, enlloc de Diego Arjona, que ocupa lacinquena posició.I és queDiego Arjona, segons explica Sánchez, «prefereix mantenir la seva condició de jubilat i donar pas a gent més jove». Tanmateix, Sánchez ha assegurat que «Arjona continua recolzant i treballant amb C’s i amb totes les associacions sense ànim de lucre amb les que col·labora com l'Associació de famílies amb Alzheimer o el Casal Avis».

Per la seva banda, Marta Cortés ha manifestat sentir-se«agraïda d'haver format part del conjunt de persones que formen l'equip de Ciutadans i per totes les mostres d'afecte rebudes». I ha assegurat que «no descarta tornar-se a implicar activament en la política municipal en un futur».

tracking