Diari Més

La Canonja

Els antics clients del Pub Orfeó vaitgen als anys 80 per fer un remember del local

El consistori remodelarà l'Orfeó sense contemplar la continuïtat del local, obert el 1982 i que després va passar a anomenar-se Pub Singlot

Una imatge del Pub Orfeó

Els antics clients del Pub Orfeó fan un remember del localCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mític Pub Orfeó de la Canonja va obrir l'any 1982 després d'una important reforma de la seu de l'entitat Orfeó Canongí, i va romandreactiudurant 17 anys, quanva adoptar el nom dePub Singlot. Actualment, l'ajuntament de la Canonja es farà càrrec de la remodelació de la seu de l'Orfeó Canongí, ja que aquesta entitat ha entrat en una profunda crisi i li resulta del tot impossible efectuar un correcte manteniment. L'Ajuntament passarà a tenir la titularitat de l'edifici i l'entitat, ien els espais que li queden pel seu ús i lés seves activitats, no contempla la continuitat del pub. És per aquest motiu que en assabentar-se d'aquest fet, els antics clients es van organitzar en un grup de Facebook on han anat publicant articles durant els darrers quatre mesos, fotografies, i vídeos que recorden la història del Pub Orfeó.

L'aparició d'aquest grupha propiciat que tots aquests clients s'hagin animat a organitzar una festa, la darrera festa, que han anomenat Homenatge –Tribut Pub Orfeó Remember, que tindrà lloc el pròxim dissabte dia 3 de setembre a partir de les 18 hores.L'esdevenimentcomençarà recordant els temes musicals dels anys 80 i 90. A les 21 hores, els assistents entraran dins del Pub Orfeó per retre un homenatge als primers socis que van obrir el local, a cambrers emblemàtics i també als mateixos clients.

Poc després hi haurà un petit homenatge als amics desapareguts i tot seguit començaran els concerts de les sis bandes convidades. Alguns d'aquests grups s'han reunit especialment després de molts anys de no tocar junts percelebrar l'homenatge. És el cas de Vértigo, Azucar en la sangre i Otxque. També intervendran Jordi Martínez de Sifora que em faig el foll. The Creeps, una banda que versiona temes internacionals dels anys 80 i 90, i també el grup de rock simfònic Apple Smell Colour.

L'organització de l'esdeveniment ha propiciat una gran expectació a la Canonja, fins al punt que s'especula que hi assisteixin més de 300 persones, tant del mateix municipi comtambé de poblacions veïnes, ja que el pub era conegut arreu de la comarca.

tracking