Diari Més

Policial

Localitzen una plantació de marihuana amagada entre oliveres a Vallmoll

Els Mossos n'han descobert una altra a Vilabella

Quatre detinguts per cultivar prop de 5.000 plantes de marihuana

Quatre detinguts per cultivar prop de 5.000 plantes de marihuanaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l’Alt Camp investiguen, un home de 42 anys d’edat, de nacionalitat romanesa i veí de Vallmoll, per cultivar marihuana amagada entre un camp d'oliveres en una finca del municipi.

Els fets es van produir el passat dissabte, al voltant de les 12:00 hores, quan els Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA), es trobaven en una zona rural del municipi de Vallmoll fent comprovacions arran d’unes fortes olors residuals.

La patrulla va localitzar l’origen de les olors després de seguir un camí que discorria per l’interior d’un mas on hi havia una bassa d’aigua i un camp d’oliveres. En aquella zona, els agents van localitzar, amagades entre les oliveres, un gran nombre de plantes de marihuana de gairebé 2 metres d’alçada.

Els mossos van comprovar que la plantació es trobava tancada per evitar que hi accedissin animals salvatges i, tant les plantes com les oliveres, es trobaven perfectament podades, regades i cuidades. En aquest sentit, un cablejat endollat a una bomba submergible bombava aigua d’una sèquia d’aigües brutes a uns bidons que eren utilitzats per regar les plantes. També es van localitzar dos pots de fertilitzants orgànics.

Davant de la troballa, van desplaçar-se fins la plantació diverses patrulles de la comissaria de l’Alt Camp per tal de localitzar el responsable de la plantació. Passades unes hores, va arribar a la plantació un home que vivia a la finca i els agents, un cop identificat i comprovat que es tractava del responsable de la plantació, el van investigar per un delicte contra la salut pública.L’home investigat haurà de comparèixer davant del Jutjat d’Instrucció de Valls.

Segona plantació de marihuana localitzada en una setmana

La de Valls ha estat la segona plantació localitzada a l’Alt Camp amb pocs dies de diferència. El passat 23 d’agost, agents de la comissaria de Valls van ser alertats d’unes fortes olors procedents d’una finca situada al terme municipal de Vilabella. Un cop al lloc, es va comprovar que en una finca delimitada per una tanca d’uns 2 metres d’alçada hi havia una zona tancada amb un centenar de plantes de marihuana.

Els agents van intervenir les plantes i van denunciar el propietari per un delicte contra la salut pública en la vessant del cultiu de drogues.

Localitzen una plantació de marihuana amagada entre oliveres a Vallmoll

Localitzen una plantació de marihuana amagada entre oliveres a VallmollMossos

tracking