Diari Més

Roda de Berà

Els veïns de Roda pagaran menys a l'hora de comprar o llogar un local al Port Esportiu

També serà més econòmic per als rodencs llogar un amarrament

Pere Virgili, alcalde de Roda, Julián Unzaga, de l'empresa concessionària i

Els veïns de Roda pagaran menys a l'hora de comprar o llogar un local al Port EsportiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Roda de Berà tindran moltes facilitats a l'hora de comprar o llogar locals comercials a la zona del Port Esportiu, després del conveni signat per l'Ajuntament i Nova Dàrsena Esportiva de Barà SA, empresa concessionària del Port.

El metre quadrat té un cost, en el cas de comprar el local, de 1.800 euros més IVA, encara que per als veïns i residents del municipi hi haurà una reducció del 25%. En el cas del lloguer, s'ofereix una carència d'un any amb una inversió de 30.000 euros –per condicionar el local i tancament exterior– o de dos anys amb una inversió de 60.000 euros.

De l'1 d'abril al 30 de setembre el preu del metre quadrat és de 8,69 euros el metre quadrat, i de 4,35 euros el metre quadrat des de l'1 de setembre fins el 31 de març.

També hi haurà preus especials en els amarraments. El preu per a residents i veïns es redueix dels 1.350 euros el metre quadrat a 750 euros per la mateixa superfície. Els panyols o trasters cecs també tindran un descompte del 25% sobre els 1.500 euros que costen.

tracking