Diari Més

Adequació

El Morell amplia i millora la zona d'accés a l'escola

El nou espai incorpora mobiliari urbà i jardineres per fer més accessible i agradable l’entrada i sortida dels alumnes al centre educatiu

El Morell amplia i millora la zona d'accés a l'escola

El Morell amplia i millora la zona d'accés a l'escolaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament del Morell està ultimant, en aquests darrers dies d’agost, els treballs que va iniciar aquest mateix mes i que han de permetre millorar i potenciar la zona d’accés a l’escola del municipi.En aquest sentit s’estan duent a terme els treballs necessaris per a la prolongació de la vorera de l’avinguda Camí de Reus, que han de servir per millorar la seguretat i la comoditat dels escolars morellencs en el moment de l’entrada i la sortida del centre educatiu.

Aquesta intervenció municipal consisteix en allargar la vorera que fins ara arribava al camp de futbol i que, d’aquí a pocs dies, ja lluirà el seu nou aspecte fins a la porta de l’escola del municipi.Un cop enllestits els treballs, el nou espai de vorera incorporarà bancs i jardineres, per crear un espai més accessible i agradable mentre els alumnes o els seus pares esperen a l’entrada o sortida de l’escola. Així mateix, la zona d’aparcament ubicada just al davant de l’escola serà traslladada a la zona del camp de futbol, que es troba situat just al costat de l’escola.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament vol millorar la seguretat, la comoditat i la mobilitat dels escolars morellencs, tot creant un espai adequat i lliure de vehicles. Cal recordar, a més, que el trànsit en aquesta zona està regulat, durant el curs escolar, per un vigilant municipal tant al matí com a la tarda, coincidint amb els horaris d’entrada i sortida del centre acadèmic.

tracking