Diari Més

Cultura

Cambrils obre de bat a bat les portes dels seus edificis emblemàtics

La iniciativa Espais Ocults mostra al públic el Col·legi La Salle i l’antic celler de la Cooperativa

Cambrils obre de bat a bat les portes dels seus edificis emblemàtics

Cambrils obre de bat a bat les portes dels seus edificis emblemàticsEspais Ocults

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els voluntaris de l’associació Espais Ocults organitzen, al llarg d’aquest dissabte, visites guiades i gratuïtes a dos dels edificis emblemàtics del municipi: el Col·legi La Salle i l’antic celler de la Cooperativa, en el marc de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils. L’objectiu és mostrar espais que habitualment no són visitables pel públic general.

Els membres de l’associació han elaborat un treball de recerca i han preparat un itinerari d’entre 15 i 20 minuts per a cada edifici, amb la col·laboració de la Fundació Cardenal Vidal i Barraquer, la Cooperativa Agrícola de Cambrils i el Museu d’Història de Cambrils.

Tots aquells curiosos que s’animin a participar en aquesta proposta cultural, en horari de 10h a 14h i de 16h a 20h, podran conèixer de primera mà no tan sols la història que s’amaga darrera del patrimoni, sinó també les anècdotes que ha anat recollint.

L’activitat es va estrenar per primer cop l’any passat a Reus, on 1.600 persones van visitar sis edificis de la ciutat. Davant l’èxit, enguany, han ampliat el nombre d’edificis a visitar fins a un total de 15, allargant la jornada a dos dies: els propers 17 i 18 de setembre.

Així mateix, aquesta iniciativa sense ànim de lucre ha volgut descobrir nous espais més enllà de Reus i, durant aquest 2016, Espais Ocults ha viatjat a Valls i a Tarragona. Aquest dissabte, és el torn de la vila marinera de Cambrils.

tracking