Diari Més

La nova piscina de Torredembarra obrirà al públic aquest dilluns

Mancava adequar els vestidors o el sistema de protecció contra incendis, entre d’altres

D'esquerra a dreta, Eduard Rovira, Vale Pino i Raúl García, a la piscina.

La nova piscina de Torredembarra obrirà al públic aquest dillunsVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de quatre anys, la nova piscina de Torredembarra obrirà al públic. El 2012 era la data en què s’havia d’inaugurar aquest equipament, però no estava del tot a punt i ha estat ara quan l’equip de govern l’ha decidit posar en marxa. «És una altra mostra de com treballaven CiU i el PP a Torredembarra», advertia Eduard Rovira, alcalde del municipi, el qual es mostrava més que satisfet per haver pogut tirar endavant un projecte que reclamava la ciutadania.

Ell, acompanyat de Raúl Garcia, regidor d’Esports, i de Vale Pino, regidor de Serveis, va mostrar la nova piscina, la qual compta amb un total de vuit carrils, té 25 metres de llargada, 16,5 d’amplada i una fondària que oscil·la entre els 180 i els 220 centímetres.

Ha estat necessària una última despesa de 130.000 euros per acabar de posar en marxa la piscina, que s’han d’afegir als 1,5 milions d’euros que van costar les obres. Segons Eduard Rovira, les remodelacions han estat vàries, des «d’instal·lar el sistema de protecció contra incendis» fins a «redactar el projecte d’activitats», passant per «afegir una cadira per a minusvàlids».

A més, els vestidors no estaven a punt per poder ser utilitzats, i també ha estat necessària una última remodelació. El consistori està valorant la possibilitat de cobrir la piscina, encara que tindria un cost molt elevat. «Farem una anàlisi i un estudi de què pot costar una cobertura senzilla», apuntava el batlle, segur que, un dia o un altre, podran tirar endavant. Tot i això, Rovira deixava ben clar que «serà la ciutadania qui decidirà si s’acaba cobrint, juntament amb tots els grups polítics».

Aquesta piscina només obrirà durant els mesos d’estiu ja que, tot i que la idea és que es pugui climatitzar, de moment no serà possible. L’equipament està situat al costat del pavelló, i una mica més enllà de l’altra piscina, d’ús municipal. Aquesta altra piscina també necessita unes remodelacions, concretament el canvi del forjat de la sala de màquines. El cost serà de 30.000 euros i les obres duraran entre tres i cinc setmanes. Mentrestant, la nova piscina serà la que els usuaris podran utilitzar.

tracking