Diari Més

Incendi

Els Bombers donen per extingit l'incendi de Calafell

Ha cremat 9,6 hectarees i ha afectat la Torre de la Talaia

L'incendi de Calafell hauria cremat la Torre de la Talaia

L'incendi de Calafell hauria cremat la Torre de la TalaiaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit a les 07.53 hores d’avui l’incendi de Calafell. Al llarg d’aquesta passada nit, una dotació terrestre dels Bombers ha repassat tota la superfície afectada per l’incendi, sense haver detectat cap punt calent ni cap revifalla. El foc, que ha cremat una superfície de 9,6 hectàrees, segons el Cos d’Agents Rurals, havia quedat controlat ahir a les 16.45 hores.

El foc va originar-se dilluns al migdia i ha afectatalguns punts d'interès natural i històric del municipi com són la Torre de la Talaia, una torre de vigilància de la costa que data del segle XV i de la qualnomés se'n conserven les restes, i la muntanya del comú.

Els Agents Ruralscontinuencercant pistes que expliquin les causes de l'incendi. Uns veïns de Calafell van alertar el dilluns de la presència de tres motoristes que, segons la seva versió, haurien ruixatun liquid en una zona boscosa. La Policia Local, seguint aquesta pista, va localitzar els individus, però posteriormentvan donar-se a la fuga. La investigació segueix en marxa.

tracking